Agrement

Relaxare

Pentru relaxarea dumneavoastră puteţi opta pentru o gamă variată de modalităţi de a petrece timpul în aer liber. Astfel, puteţi merge în excursii montane, drumeţii sau vă puteţi plimbă prin împrejurimi cu bicicleta. Dumneavoastră nu va trebui decât să exploraţi frumoasele împrejurimi şi să vă bucuraţi de libertatea oferită, în excursii individuale sau în grup pe drumurile forestiere.

Indiferent de anotimp, în cazul în care sportul reprezintă pentru dumneavoastră calea ideală de relaxare puteţi alege dintr-o gama variată de opţiuni pentru petrecerea timpului liber. Dealurile împădurite vă vor îmbia la plimbări în liniştea şi aerul curat de munte.
Chemarea naturii prin fauna bogată de animale sălbatice şi vegetaţia montană atrage că un magnet turiştii români şi străini. Cei aventurieri dintre voi se pot bucură de frumuseţea naturii şi explora multitudinea de trasee montane, mountain biking şi escalada.

Îmbarcaţi-vă într-o călătorie de neuitat!
Zona Predealului este mai mult decât o simplă destinaţie de vacanţă, o zonă cu o personalitate puternică, o oază de linişte şi confort dotată cu toate facilităţile unui stil de viaţă modern. Astfel veţi avea garanţia unei vacanţe unice într-o locaţie unică şi deosebită. În cazul în care doriţi să vă petreceţi concediul în aer liber, într-un mediu curat, nepoluat, ozonat şi în linişte, Predealul este staţiunea ideală! Locul oferă în acelaşi timp şi posibilitatea desfăşurării unei activităţi de odihnă activă şi sporturi extreme. Tot ce mai rămâne de făcut este să profitaţi de ofertele noastre turistice şi să ne vizitaţi. Oaspeţii noştri l-au considerat un loc ideal pentru o vacanţă în familie odihnitoare şi relaxantă, dar şi noi experienţe în deplină armonie cu natura.

Agrement & Monumente istorice din imprejurimile Predealului

EE

SCHI ALPIN – Cel mai iubit sport de iarnă practicat pe pârtiile din Romania.

EE

ECHITATIE – Plimbări călare pe traseele ce străbat dealurile împădurite din apropierea Predealului.

EE

DRUMETII – Plimbari in muntii ce inconjoara statiunea Predeal pe trasee marcate cum ar fi: Postavarul, Piatra Mare si Bucegi insotiti de un ghid calificat pe care hotelul nostru il pune la dispozitie.

EE

TENIS DE CÂMP – Anual, stațiunea Predeal organizează un Turneu.

EE

MOUNTAIN BIKE – Drumeții cu biciclete speciale pe drumuri de munte.

EE

BUNGEE JUMPING – Unul din cele mai frumoase și spectaculoase sporturi extreme, o sfidare a gravitației care necesită mult curaj, experiență și rezistență.

EE

CAIAC – Expediții organizate pe râurile din împrejurimile Predealului.

EE

ATV-uri – Predealul cu numeroasele sale drumuri forestiere creează condiții ideale pentru practicarea acestui sport producător de adrenalină.

EE

PARAPANTA – Petrecerea câtorva minute in văzduh poate să vă schimbe viața.

EE

BISERICA NEAGRĂ

Cea mai mare biserică construită în stil gotic din România – Brașov.

EE

BISERICA BARTOLOMEU

 

Cea mai veche clădire din Brașov – anul 1260.

EE

COMPLEXUL CULTURII ROMÂNEȘTI DIN SCHEI – BRAȘOV

EE

CETATEA ȚĂRANEASCĂ DE LA RÂȘNOV

EE

CETATEA MEDIEVALĂ DE LA BRAN

EE

CRUCEA CARAIMAN – MUNȚII BUCEGI

EE

BABELE – MUNȚII BUCEGI

EE

SFINXUL – MUNȚII BUCEGI